Proizvođači plastičnih rezervoara iz Osečine pružaju širok spektar rezervoara za vodu za upotrebu u vašem domu, farmi ili industrijskom poslu. Izaberite iz našeg sveobuhvatnog asortimana poli rezervoara za vodu, tankih rezervoara za vodu, otvorenih plastičnih rezervoara – plasticne kace, industrijskih rezervoara i još mnogo toga. Pogledajte naš raspon cena rezervoara za vodu.

Zašto koristiti rezervoar za kišnicu?

Voda pokriva otprilike 70% zemlje; međutim, samo 3% ove vode je slatka voda, a dve trećine ove slatke vode je zaključano u ledu i glečerima. Kao takva, voda brzo postaje oskudan resurs. Rezervoari za vodu minimiziraju upotrebu vode, zadržavaju vodu blizu izvora i smanjuju opterećenje sistema za odvodnju atmosferskih voda. Korišćenjem rezervoara za sakupljanje kišnice, istovremeno štedite novac i činite svoj deo za životnu sredinu.

Poli rezervoari za vodu su najrobusniji proizvodi za skladištenje vode. Ovi rezervoari imaju izuzetno dug vek na terenu i posebno su otporni na degradaciju u poređenju sa rezervoarima za vodu napravljenim od drugih materijala. Zato i predlažemo da koristite naše plastične rezervoare za sakupljanje kišnice.

Proizvođači plastičnih rezervoara iz Osečine, naši rezervoari za kišnicu od polietilena imaju višegodišnju garanciju i pogodni su za širok spektar primena, uključujući upotrebu u domaćinstvu kada je potrebno sakupljati ili skladištiti vodu, na komercijalnim zgradama za hvatanje kišnice i za upotrebu u fabrici, skladište ili pogon za preradu. Proizvođači plastičnih rezervoara iz Osečine i rezervoari za vodu su dizajnirani i napravljeni da traju i nakon garantnog roka, tako da možete biti sigurni znajući da je vaša voda sigurna i bezbedna.

Karakteristike rezervoara za vodu od polietilena

Ključne karakteristike naših poli rezervoara za kišnicu uključuju:

Maksimalna snaga – Izrađeno u jednom komadu
Orginalna® Sirovina za duži život
Jednostavan i lak za instalaciju
10-godišnja Bushmans garancija
Ključevi uključeni
Arhitektonsko-estetski dizajn
Dizajniran da bude u skladu sa standardom rezervoara AS/NZS4766
Svi Proizvođači plastičnih rezervoara iz Osečine rezervoari za kišnicu su u potpunosti odobreni za vodu za piće
Okrugli rezervoari za kišnicu su najčešće korišćeni rezervoari, ali tanki rezervoari su popularni jer se mogu uklopiti u uske prostore pored kuća i drugih zgrada. Ovi poli rezervoari za vodu koriste najnovije u dizajnu, proizvodnji i osiguranju kvaliteta kako bi se osiguralo da vaša nova kupovina može izdržati test vremena.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *