Svi imamo i prolazimo kroz različite periode u svom životu. Život je pun uspona i padova, svi prolazimo kroz teške trenutke periode života, kada osećamo strah, tugu, bol. Emocionalna stabilnost je važna za sve nas. U teškim trenucima koji utiču na vaše stanje morate imati hrabrosti da se obratite u psiholsko savetovalište.

Psigolog će pružiti stručnu pomoć kroz razgovor sa decom kao deciji psiholog, adolescentima ili odraslim osobama u trenucima kada prolaze kroz težak period svog života, kada im je potrebna pomoć za lični razvoj i postizanje uspeha u radu i životu. Psiholog je vaš vodič koji će vam pomoći da pronađete put promene i redefinisanje svoje ličnosti. Svi mi sami imamo resurse i sposobnost da unesemo promene u svoj život, samo ako to želimo. Psihololosko savetovalište i psiholog će nam pomoći da te resurse otkrijemo sami u sebi.

Kako nam je rekao psiholog u psiholosko savetovalište najčešće dolaze ljudi kojima je potrebna terapija i pomoć psihologa u lešenju emocionalnih i psiholoških problema, najčešći su: depresija, ljubomora, anksioznost, lični i porodični problemi, razvodi. bes, ljutnja. Neki problemi se rešavaju kroz psihoterapiju kao što su fobije, opsesije, tikovi, napadi panike, razne vrste poremećaja i zavisnosti, upravljanje bolom.

Odlazak u psiholosko savetovalište, nije znak slabosti, već je znak zrelosti i svesti da neke stvari u životu ne idu onako kako želite i tražite podršku i pomoć psihologa kako bi prevazišli probleme.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *