KOFER U RUKE I PRAVAC MORE

Mnoge osobe još zimus su rešile pitanje letnjeg odmora. Svi mi žudimo za egzotičnim destinacijama, ali možemo se zadovoljiti i nekim od primorja u okruženju.

Ono što savetujemo jeste da vaši koferi ne budu pretrpani nepotrebnom stvarima. Potrebne su vam samo osnovne sitnice. Ono što svakako trebate poneti su: kupaći kostimi, peškiri za plažu, krema sa zaštitnim faktorom, naočare za sunce, šeširi za plažu, marame koje ćete nositi na sebi ( zauzimaju jako malo mesta a izuzetno su praktične), japanke ili papuče za vodu i par stvarčica koje ćete nositi u večernjim satima. Koferi za putovanje jako znaju da otežaju sam put. Mnogo garderobe iziskuje puno prostora. Na kraju se ispostavi da čak ni trećinu garderobe ne obučemo na moru. Zato, spakujte samo ono najpotrebnije. Umesto kofera, možete nositi putne torbe, jer su one dosta lakše a ipak imaju dovoljno mesta. Rančevi su idealni kao putni prtljag koji će vam uvek biti pri ruci. Torbe na rame se savetuju za nošenje najosnovnijih stvari, dokumenata i novca. Praktične su i bezbedne pa se ne morate bojati da će vas neko odžepariti.

Putni program mnogih prodavnica u svom asortimanu sadrži najrazličitije proizvode potrebne za pakovanje potrepština za put. Ukoliko nemate adekvatan kofer ili putnu torbu, najbolje je da posetite neku od radnji i kupite baš ono što vama odgovara.

Ako ste sve potrebno spakovali, onda je vreme da krenete da željeni put!

Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *