Vega Team Reference

Uspešno se bavimo mnogim delatnostima, između ostalog najviše radimo kombi prevoz beograd, ali vršimo i prevoz putnika kao i taksi prevoz, odnosno taxi novi sad. U Novom Sadu imamo obezbeđen smestaj i prenociste, a to u i odlični apartmani Novi Sad.

kombi prevoz

Asortiman naših usluga je veoma veliki posedujemo kamione, kombije, putnička vozila za taxi prevoz. Najšešće destinacije su kombi prevoz Beograd, za prevoz robe, ali za kombi prevoz putnika imamao razne relacije i vozimo klijente po principu od vrata do vrata, Na isti način vršimo i prevoz robe od vrata do vrata. Šta to znači i kakva je to prednost?

Prednosti kombi prevoza od vrata do vrata

Šta podrazumeva prevoz od vrata do vrata, ako je u pitanju prevoz putnika Novi Sad Beograd, bilo da je u pitanju kombi prevoz Novi Sad ili taxi prevoz Novi Sad to zanači da mi dolazimo na vašu adresu utačno dogovoreno vreme po vas. Smeštatae se udobno u naše kombi vozilo ili taksi vozilo i uživate u vožnji. Vozimo vas tačno tamo gde treba da budete, na adresu vašeg novog odredišta. Ako hoćete taksi do aerodroma, znači vozimo vas do aerodroma, čak ne samo do aerodroma u Beogradu, već do aerodroma i u Budimpešti. U ponudi imamao i kombi prevoz do Budimpešte. KOd nas sve iopcije otvorene, možemo se dogovoriti za sve polaske i povratke, brzi smo precizni i tačni, a ako vas zanimaju selidbe možete pogletai našu stranu o selidbama.

Kombi prevoz robe i prevoz putnika, taksi prevoz – usluga brza i tačna! Vega Team čeka na Vas.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *